Revista presei 6-12 martie 2017 - Primaria Capitalei si societatea civila au dezbatut strategia de transport pentru regiunea Bucuresti-Ilfov


6 martie 2017 - Un ONG va inventaria cladirile din cele 98 de zone protejate ale Bucurestiului si va pune informatiile la dispozitia autoritatilor.
Asociatia Romana pentru Cultura, Educatie si Normalitate (ARCEN) va face un inventar al cladirilor din cele 98 de zone construite protejate din Bucuresti, unde se afla cladiri monument istoric sa cu o valoare arhitecturala ridicata. In prezent, Ministerul Culturii si Primaria Capitalei nu au o imagine clara a ceea ce se afla in aceste zone, ce cladiri au fost demolate, cate sunt in stare avansata de degradare, cate au fost reabilitate si un plan de conservare si punere in valoare a acestora.

6 martie 2017 - Şefii Metrorex anunţă când vom circula cu metroul în Drumul Taberei. Marin Aldea, șeful regiei de transport cu metroul, spune că își propune să dea în funcțiune secțiunea Eroilor-Drumul Taberei spre sfârșitul trimestrului 2 din 2018.

8 martie 2017 - Gabriela Firea: Calea Victoriei va deveni pietonala, in weekend, in preajma sarbatorilor pascale. Calea Victoriei va deveni pietonala, in weekend, in preajma sarbatorilor pascale, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, in cadrul comandamentului pentru curatenia de primavara.

9 martie 2017 - Primaria Capitalei si societatea civila au dezbatut strategia de transport pentru regiunea Bucuresti-Ilfov. Primaria Capitalei a organizat joi o intalnire cu cetatenii si societatea civila pentru dezbaterea Planul de Mobilitate Urbana Durabila Bucuresti-Ilfov 2016-2030. Consilierii generali, ONG-urile si cetatenii au venit cu propuneri pentru imbunatatirea documentului si au cerut o prioritizare si bugetare a investitiilor.

10 martie 2017 - Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) estimează că va finanţa în acest an reabilitarea termică a circa 6.000 de apartamente, dublu faţă de rezultatul din 2016. Chiar dacă bugetul alocat acestui program ajunge pentru 70% din volumul propus, ministerul se bazează pe atragerea de fonduri europene, o practică ocolită până acum de primării.