Revista presei septembrie 2017 - Bucurestiul va beneficia de un expert special in Unitatea pentru Romania de la DG Regio


1 septembrie 2017 - Centura Capitalei: Ministrul Transporturilor a inaugurat un tronson cu patru benzi, între Chitila şi Dragomireşti, pe un tronson de 7,5 kilometri. "Acum, Centura de NV a Capitalei este deschisă în mare parte circulaţiei pe 4 benzi şi mai sunt restricţii doar în zona km 57, unde lucrările urmează să se încheie la jumătatea lunii octombrie", a declarat ministrul Răzvan Cuc.

7 septembrie 2017 - Otopeni, un hub de dezvoltare. Orașul Otopeni a atras în ultimii ani mai multe investiții datorită poziției sale și a facilităților pe care le oferă investitorilor. Dacă vrea să-și continue ascensiunea însă, este timpul să treacă la următorul nivel.

8 septembrie 2017 - Video spectaculos de prezentare a candidaturii Bucureştiului pentru Agenţia Europeană a Medicamentului. România şi-a lansat oficial, vineri seară, candidatura pentru relocarea Agenţiei Europeană a Medicamentului, care se află în prezent în Marea Britanie, ministrul Sănătăţii precizănd că Bucureştiul este pregătit pentru acest pas, urmând ca, în noiembrie, să se decidă statul învingător.

8 septembrie 2017 - Bucureștiul va beneficia de un expert special în Unitatea pentru România de la DG Regio. Comisarul Corina Crețu: Sunt proiecte complexe pe care România nu le-a mai implementat.

28 septembrie 2017 - A fost semnat contractul de proiectare și asistență pentru linia de metrou Gara de Nord-Gara Progresu. "Contractul este încheiat în cadrul proiectului 'Studiu de pre-fezabilitate și studiu de fezabilitate pentru construcția Liniei 4 de metrou: Lac Străulești — Gara Progresu, tronsonul Gara de Nord — Gara Progresu', finanțat prin Programul de Cooperare Elvețiano-Român vizând reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse", spun reprezentanții Metrorex. Bugetul total al proiectului este de 11,9 milioane de franci elvețieni, din care 8,5 milioane de franci elvețieni reprezintă contribuția elvețiană nerambursabilă. Valoarea contractului de servicii de proiectare, asistență și consultanță de specialitate este de 19,71 milioane de lei, fără TVA.