BI Regio Cafe - 30 iunie 2021


În data de 30 iunie 2021, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov a reluat seria de evenimente dedicate mass-media, în vederea prezentării stadiului REGIO - Programului Operaţional Regional 2014-2020 şi a situaţiei privind pregătirea noului Program Operaţional Regional 2021-2027.  Comunicat de presă.

Au participat reprezentanţi ai: Agenda Construcţiilor, Bursa, Euractiv.ro, Fonduri-structurale.ro, Radio România Internaţional, Ziarul Financiar, Wing-Media.

În vederea exemplificării tipurilor de proiecte Regio, invitat special a fost Primăria Sectorului 4. Reprezentantul acesteia, domnul director Mihai Enache, a prezentat proiectele de pe cele două axe pe care instituţia a depus proiecte: axa 3 - eficienţă energetică, axa 10 - infrastructura educaţională:

- proiectele de eficientizare energetică a unor blocuri de locuinţe.

- proiectele de modernizare a bazinului semiolimpic de înot (lungime 25 de metri), sălii de sport multifuncţionale, respectiv de construire de la zero a unei grădiniţe în incinta Şcolii Nr. 190,

Nu în ultimul rând, a fost amintit proiectul pilot de dezvoltare regională prin implicarea autorităţii locale Sector 4 în extinderea magistralei de metrou M2, în sudul sectorului (derulat prin POIM). Un material video poate fi descărcat de aici

Link-uri utile:

 


Galerie foto