1 februarie 2023 - Vizita reprezentanților DG Regio la proiecte implementate în Sectorul 6


Agenția pentru Dezvoltare Regionala București-Ilfov a organizat, în data de 1 februarie 2023, o vizită la proiectele implementate de Primăria Sectorului 6 cu finanțare prin REGIO - Programul Operațional Regional 2014-2020. Vizita s-a bucurat de prezența reprezentanților DG Regio (Direcția Generală Politică Regională și Urbană) din cadrul Comisiei Europene.

După o scurtă vizită la sediul Primăriei Sectorului 6, am făcut o plimbare prin Parcul Drumul Taberei, obiectiv reabilitat cu bani europeni, prin intermediul unui proiect depus pe Programul Operațional Regional 2007-2013.

În continuare, ne-am deplasat la Colegiul Economic „Costin Kirițescu”, ​unde a fost implementat un proiect REGIO 2014-2020 care a urmărit creșterea calității infrastructurii educaționale, prin modernizarea clădirii, dotarea și echiparea spațiilor de desfășurare a procesului educațional, precum și realizarea de facilități pentru persoanele cu dizabilități.

Pe parcursul vizitei, au fost remarcate și noile tramvaie care circula pe linia 41, precum și calea de rulare a tramvaielor de pe Bdul Vasile Milea, investiții făcute cu finanțare POR 2014-2020, Prioritatea 3.2 - Reducerea emisiilor de carbon în zonele urbane bazată pe planurile de mobilitate urbană durabilă.​


Galerie foto