11 septembrie 2023 - Campania EU in my school


Update: După mai multe săptămâni de pregătire, învăţare a utilizării unei imprimante 3D, cu ajutorul echipei de la Magurele Science Park, realizare a proiectelor de către elevi, jurizarea şi selecţia celor mai bune, în data de 21 noiembrie 2023 a avut loc şi premierea elevilor de la Colegiul Tehnologic "Cezar Nicolau" din Brăneşti. Imagini de la acest moment se găsesc aici.
Etapele desfăşurării concursului pot fi urmărite pe social media accesând #3dinmyschool.
_______________
🔔 Cu ocazia deschiderii noului an şcolar, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov, Asociația Magurele Science Park și Liceul Tehnologic "Cezar Nicolau" din Brănești lansează campania „EU in my school”, sub umbrela „EU in my region”, prin organizarea 𝐂𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 „𝟑𝐃 𝐢𝐧 𝐦𝐲 𝐬𝐜𝐡𝐨𝐨𝐥”.
🔹Concursul va ajuta elevii de la acest colegiu să se familiarizeze și să descopere modalitățile de utilizare a tehnologiei 3D în proiecte corelate cu domeniului vocațional ales, anul 2023 fiind Anul European al Competențelor.
🔸Concursul, ajuns deja la a treia ediție, își propune 𝐚𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐚̆𝐭𝐫𝐞 𝐬̦𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̦𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐭𝐢𝐩 𝐒𝐓𝐄𝐌 (𝐒𝐜𝐢𝐞𝐧𝐜𝐞, 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐧𝐨𝐥𝐨𝐠𝐲, 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠, 𝐌𝐚𝐭𝐡) 𝐢̂𝐧 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢 𝐢𝐧𝐨𝐯𝐚𝐭𝐢𝐯-𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞, 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐥𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐩𝐫𝐢𝐧𝐭𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝟑𝐃. Provocarea de anul acesta pe care o lansăm către elevii de clasele a IX-a și a X-a este aceea de a concepe un proiect care să îmbine procesele de modelare & printare 3D cu materia preferată de la școală, pentru a o face mai interesantă și mai ușor de înțeles.

Galerie foto