12 martie 2019 Seminar Regio - cooperare romano-turca


În data de 12 martie 2019 a avut loc la sediul ADRBI un seminar de promovare a regiunii Bucureşti-Ilfov, a sistemului administrativ din România şi a Programului Operaţional Regional, cu ocazia vizitei unei delegaţii din aparatul administrativ al sectorului Konak din Izmir, Turcia.

În urma prezentărilor şi dezbaterilor, delegaţia a vizitat Parcul de Agrement Tei, administrat de Primăria Sectorului 2 şi care a beneficat de fonduri europene nerambursabile prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

În data de 13 martie 2019 delegaţia turcă şi reprezentanţi ai ADRBI au participat la întâlnirea organizată de Primăria Sectorului 2 în scopul cunoaşterii reciproce a celor două administraţii şi în vederea dezvoltării unor acţiuni viitoare. 

Evenimentul a făcut parte dintr-o serie de activităţi prevăzute pentru vizita la Bucureşti a delegaţiei în săptămâna 11-15 martie 2019. Primăria Konak şi Primăria Sectorului 2 Bucureşti sunt principalii parteneri în proiectul de cooperare şi înfrăţire "Participation bridges", susţinut de Uniunea Europeană. 


Galerie foto