13 decembrie 2022 - Conferinta „REGIO Bucuresti – Ilfov. Realizari si perspective”


Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADRBI) organizează conferinţa „REGIO București – Ilfov. Realizări și perspective”, în data de 13 decembrie 2022, la Hotel Novotel, Calea Victoriei nr. 37B, Bucureşti.

În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate și dezbătute experiențele și rezultatele implementării REGIO - Programul Operațional Regional 2014-2020 în regiunea București- Ilfov, în contextul în care noul Program Regional Bucureşti-Ilfov 2021-2027 tocmai a primit aprobarea Comisiei Europene.

REGIO – Programul Operaţional Regional 2014-2020 se află în ultima etapă de implementare. Considerăm necesar să dezbatem modul în care s-a derulat, limitele şi oportunităţile sale, să prezentăm lecţiile învăţate şi rezultatele obţinute, ca o pregătire pentru noul Program Regional Bucureşti-Ilfov 2021-2027, o continuitate firească, dar cu noi provocări şi mai multe oportunităţi de finanțare pentru comunitatea regională.

Alăturat se găseşte agenda evenimentului.


Prima parte a evenimentului este disponibilă pe Privesc.Eu

Accesaţi Broşura electronică a proiectelor REGIO 2014-2020 din Bucureşti-Ilfov.

 

Prin participarea la eveniment înţelegem că sunteţi de acord cu prelucrarea datelor de contact, precum şi cu înregistrarea/fotografierea în timpul evenimentului. Materialele rezultate pot fi folosite de către ADRBI pentru promovarea evenimentului, pe paginile web şi conturile de rețele sociale administrate. Detalii despre politica de confidenţialitate sunt disponibile aici.

 


Galerie foto