16 iunie 2021 Intalnire pregatitoare pentru organizarea unui atelier in parteneriat - Sapatamana Europeana a Regiunilor si Oraselor


În perioada 11-14 octombrie 2021 va avea loc a XIX-a ediţie a Săptămânii Europene a Regiunilor şi Oraşelor, organizată de DG Regio şi Comitetul European al Regiunilor (EURegionsWeek).

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov s-a înscris alături de parteneri europeni pentru organizarea unui atelier, care a fost acceptat. Acesta este dedicat conectării regiunilor cu accent pe transportul feroviar şi învăţământului specializat pentru acest domeniu.  Parteneriatul este format din Regional Government of Andalusia-Spain, Region Hauts-de-France, Pomorskie Region-Poland, Primăria Algeciras-Cadiz, Spania şi ADRBI.

În data de 16 iunie 2021 a avut loc o întâlnire pregătitoare a evenimentului, între parteneri. S-au discutat aspecte asupra formatului evenimentului, în acord cu cerinţele EURegionsWeek (online, patru vorbitori în total, realizarea câte unui material video de 3 minute, urmat de 2 minute de prezentare, crearea a patru camere de discuţii pentru schimbul de bune practici, promovarea evenimentului).

Evenimentul G-RAIL. Connectig Regions este programat pentru data de 13 octombrie 2021, orele 11:30-13:00 (CET).