23 noiembrie 2021 - Intalnire de lucru "Comunicare" pentru Programul Operational Regional


În data de 23 noiembrie 2021, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov a organizat a cincea întâlnire din acest an a grupului de lucru pe tema comunicarii si promovarii REGIO-Programului Operaţional Regional.

Au participat reprezentanţi ai tuturor agenţiilor pentru dezvoltare regională din România care se ocupă de promovarea REGIO (ADR Nord-Est, ADR Sud-Est, ADR Sud-Muntenia, ADR Centru, ADR Sud-Vest Oltenia, ADR Vest, ADR Nord-Vest şi ADR Bucureşti-Ilfov). 

Alături de aceştia au fost prezenţi coordonatorului naţional de comunicare pentru programele operaţionale din cadrul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, precum şi colegi responsabili de paginile web. 

S-au discutat aspecte legate de găsirea celei mai bune soluţii pentru ca datele necesare MIPE şi Autorităţilor de management POR 2021-2027 să fie interschimbabile automat, planul de comunicare şi planuri de acţiuni anuale, precum şi strângerea observaţiilor în ce priveşte avizarea machetelor supuse identităţii vizuale.

Întâlnirea a avut loc online, prin platforma Cisco Webex Meetings. 


Galerie foto