24 octombrie 2023 - Promovarea proiectului de succes REGIO - Imbunatatirea infrastructurii educationale - Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu”


Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI) a organizat în data de 24 octombrie 2023, orele 10:00-14:00, la Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu” din bd. Metalurgiei nr. 89, evenimentul Promovarea proiectului de succes REGIO - Colegiul Tehnic „Miron Nicolescu”.

Evenimentul a fost înscris ca side event (https://regions-and-cities.europa.eu/programme/2023/side-events) în cadrul Săptămânii Europene a Regiunilor și Orașelor (#EURegionsWeek), cel mai mare forum de dezbatere asupra politicii de coeziune a UE, detalii aici: (https://regions-and-cities.europa.eu/programme). 

Programul Operațional Regional 2014-2020 a sprijinit cu o alocare semnificativă de fonduri europene îmbunătățirea infrastructurii educaționale a regiunii, iar în 2023, „Anul european al competențelor profesionale”, promovează proiectul prin care renovarea acestei infrastructuri educaționale a creat baza unui centru de integrare profesională unde tinerii învață deprinderi tehnice, practică și devin mai pregătiți pentru integrarea în piața de muncă la nivel regional.

Agenda evenimentului

   

 


Galerie foto