Conferinta Internationala a Asociatiei Romane de Stiinte Regionale, Editia a 11-a


In perioada 12-13 mai 2017, la Piteşti,  ADRBI a organizat, în parteneriat cu Asociația Română de Științe Regionale și Universitatea Constantin Brâncoveanu din Pitești, Conferința Internațională a Asociației Române de Științe Regionale, Ediția a 11-a.

La evenimentul științific au participat specialiști în științe regionale, cadre didactice, cercetători, factori de decizie, reprezentanți ai administrației publice și ai mediului de afaceri, studenți. Invitatul special al conferinței a fost profesorul Roger Stough de la George Mason University, Fairfax, Virginia, Statele Unite ale Americii.

Tema evenimentului - Dinamica viitoare a dezvoltării și planificării regionale - invită la reflecție și dezbateri asupra unor subiecte de actualitate imediată, precum: dezvoltarea spațială, creșterea endogenă și capitalul teritorial, migrația, ocuparea și piața forței de muncă, rețele teritoriale și specializare inteligentă, antreprenoriat și competitivitate regională, legături urban – rural, orașe inteligente, guvernanță multi-nivel, cooperare teritorială, politici regionale etc.

Mai multe detalii


Galerie foto