Reuniune de lucru cu reprezentantii organismelor intermediare din regiune


Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov  (ADRBI), în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional (REGIO) la nivelul regiunii Bucureşti-Ilfov, a organizat, în data de 25.03.2016, reuniunea de lucru adresată responsabililor de comunicare şi informare ale instituţiilor implicate în gestionarea fondurilor pentru programele operaţionale 2014-2020 şi ale altor instituţii din regiune care gestionează programe de finanţare. Evenimentul a avut loc la Spaţiul Public European din Bucureşti.

Reuniunea a avut loc ca urmare a interesului exprimat la prima ediţie a acestei iniţiative, din 25 februarie 2016. Scopul acestor intalniri este schimbul de experienţă în domeniul comunicării privind programele de finanţare în regiunea Bucureşti-Ilfov şi dezvoltarea reţelei regionale de multiplicatori de informaţie.

Tema specială vizată a fost realizarea unei broşuri de comunicare, pe baza experienţei instituţiilor implicate, care să vină în sprijinul beneficiarilor programelor derulate în regiune. 


Galerie foto