25 martie 2022 - CISMOB Stakeholder Meeting in Bucharest


Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a organizat vineri, 25 martie 2022, un eveniment din cadrul proiectului CISMOB – Cooperative information platform for low carbon and sustainable mobility.

La eveniment au participat și reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Consiliului Județean Ilfov și Agenției pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov. Au fost prezenți și reprezentanți ai operatorilor de transport public de călători STB SA, STV SA și Regio Serv Transport SRL.

Reprezentanții ADRBI au susținut o prezentare a priorităților din Programul Operational Regional Bucuresti-Ilfov 2021-2027, cu accent pe cele referitoare la soluțiile pentru dezvoltarea orașelor inteligente, mobilitatea și infrastructura urbană, conectivitatea și accesibilitatea la rețeaua trans-europeană de transport și dezvoltarea structurilor de agrement în zonele urbane.

CISMOB este un proiect de cooperare interregională care îşi propune să identifice soluții inovative de reducere a impactului activității de transport asupra mediului printr-o mai bună utilizare a infrastructurii, folosind tehnologii din domeniul IT/ Sisteme Inteligente de Transport. CISMOB se axează pe înţelegerea, promovarea şi sprijinirea implementării şi dezvoltării politicilor naționale şi regionale în domeniul transporturilor, în special în ceea ce privește transportul urban.

Descarcă prezentarea ADRBI

 

Sursa

Mai multe detalii despre proiectul CISMOB 


Galerie foto