Manual de identitate vizuala


Manualul de identitate vizuală Regio 2014 -2020 - martie 2016

Manualul de identitate vizuala pentru Programului Operational Regional a fost elaborat pentru a sprijini Autoritatea de Management pentru POR , Organismele Intermediare si beneficiarii de finantare prin POR (autoritati locale, IMM-uri, ONG-uri si alte institutii) in indeplinirea masurilor de informare si publicitate de care acestea sunt responsabile.

Beneficiarii de finantare prin POR, conform prevederilor contractuale, au obligatia de a promova faptul ca proiectele sunt finantate de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Regional.

Manualul de identitate vizuala se foloseste pentru: panouri publicitare, placi permanente, afise, publicatii si alte materiale cu caracter informativ (inclusiv CD-uri si DVD-uri), materiale audio-video, site-uri web, comunicate de presa, prezentari, anunturi publicitare.

Autoritatea de Management pentru POR, Organismele Intermediare si beneficiarii trebuie sa aloce resursele financiare necesare pentru a aplica regulile de identitate vizuala.

Puteti descarca varianta pdf apasand pe imaginea alaturata.

Alaturat sunt disponibile Anexa 8 a Contractului de finanţare - Masuri de informare si publicitate, precum si Recomandarile ADRBI pentru respectarea MIV.