Chestionar privind digitalizarea autoritatilor publice


Agenția pentru Dezvoltare Regionala București-Ilfov în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional București-Ilfov 2021-2027 (POR BI) se află în plin proces de actualizare a ultimei versiuni de program transmise Comisiei Europene în data de 9 decembrie 2021, urmare setului de comentarii și recomandări primite în luna martie 2022 din partea reprezentanților CE.

Astfel, în vederea îmbunătățirii analizei provocărilor regionale în ceea ce privește lipsa digitalizării administrației publice și a serviciilor publice digitale de la nivel local demaram un amplu proces de colectare de date și informații cu privire la situația actuală a tuturor serviciilor publice oferite cetățenilor și companiilor de către instituțiile din administrația publică locală.

În acest context, vă rugăm să ne sprijiniți în efortul nostru de a colecta aceste date prin completarea prezentului chestionar în perioada 13-20 aprilie 2022.

Analiza datelor ne va ajuta să conturăm cât mai bine acțiunile ce se vor finanța sub Prioritatea 2 - O regiune digitalizată a POR BI 2021-2027, bazându-ne pe nevoile reale existente in regiune.

Precizăm că parcurgerea întrebărilor durează în medie 10-15 minute.

Pentru orice întrebări, persoanele de contact din partea ADR BI sunt: Gina Păun - gina.paun@adrbi.ro și Alexandra Ioniță - alexandra.ionita@adrbi.ro.

Vă mulțumim!

Echipa ADRBI

Chestionar privind digitalizarea autoritatilor publice

(Nume, prenume)