25 martie 2021 - Intalnire grup de lucru "Comunicare" pentru Programul Operational Regional


În data de 25 martie 2021, Agenţia pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov a organizat prima întâlnire din acest an a grupului de lucru pe tema comunicarii si promovarii REGIO- Programului Operaţional Regional.

Au participat reprezentanţi ai tuturor agenţiilor pentru dezvoltare regională din România care se ocupa de promovarea REGIO  (ADR Nord-Est, ADR Sud-Est, ADR Sud-Muntenia, ADR Centru, ADR Sud-Vest Oltenia, ADR Vest, ADR Nord-Vest şi ADR Bucureşti-Ilfov).

Au fost discutate aspecte legate de realizarea indicatorilor de comunicare REGIO 2014-2020, precum şi despre viitoarea procedura de comunicare pentru programele regionale 2021-2027 ( legislatie, tipuri de activitati, identitatea vizuală REGIO, oferirea de sprijin de informatii prin biroul de informare, realizarea planurilor de comunicare regionale şi a planurilor anuale de acţiuni).

Având în vedere provocările promovarii REGIO, considerăm utile astfel de întâlniri pentru facilitarea schimbului de experienta cu colegii comunicatori din ADR-uri.

Întâlnirea a avut loc online, prin platforma Cisco Webex Meetings. 


Galerie foto