5-6 octombrie 2023 - Reuniunea Comitetului de Monitorizare a Programului Operational Regional 2014-2020


📌 În perioada 5-6 octombrie a avut loc, la București, reuniunea Comitetului de Monitorizare a Programului Operațional Regional 2014-2020 organizată de către Autoritatea de Management din cadrul Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, în colaborare cu Agentia pentru Dezvoltare Regionala Bucuresti-Ilfov.
📝 Temele zilei sunt analiza priorităților de investiții, stadiul implementării POR 2014-2020, gradul de absorbție, măsuri în vederea închiderii Programului, instrumente financiare, activitatea de evaluare și acțiuni de informare și comunicare.
👣 Ziua a doua a reuniunii a constat într-o vizită pe teren la locul de realizare a câtorva proiecte din Bucureşti care au beneficiat de finanţare nerambursabilă Regio:
🏡 o clădire administrativă a Facultăţii de Biologie - Universitatea din Bucureşti, localizată în Grădina Botanică "D. Brandza", Universitatea din București
⛪️ monumentul istoric de secol XVIII, Biserica Icoanei
🏛 clădire monument istoric de sfârşit de secol XIX, situată în str. Plantelor nr. 4, aparţinând Asociaţiei pentru Protejarea Patrimoniului Istoric şi Cultural.
Au participat reprezentanţi ai DG Regio - Comisia Europeană, AM POR 2014-2020- Ministerul Investitiilor si Proiectelor Europene, colegi de la alte ADR-uri.

Galerie foto