5 februarie 2019 - Contributia investitiilor Regio la dezvoltarea durabila a regiunii Bucuresti-Ilfov


ADR Bucuresti-Ilfov organizează, în data de 5 februarie 2019, la Bruxelles, un seminar privind contribuţia investiţiilor REGIO la dezvoltarea durabilă a regiunii Bucureşti-Ilfov.

In cadrul evenimentului, vor fi prezentate rezultatele si stadiul implementarii REGIO la nivelul regiunii Bucuresti-Ilfov si vor fi promovate conceptele de dezvoltare durabila si crestere economica sustenabila, in contextul politicii de dezvoltare regionala, finantata prin Programul Operational Regional.

Va fi subliniata importanţa strategiilor de atragere a investiţiilor si vor fi prezentate posibilităţi de finanţare a investiţiilor, in vederea promovarii regiunii Bucuresti-Ilfov ca destinatie atractiva pentru investitii.

Grupuri tinta: reprezentanti ai Comisiei Europene, Comitetul Regiunilor, Parlamentul European, corpul diplomatic, experti din institutii publice si private europene, mass-media

Agenda evenimentului este disponibilă aici.

Daca doriti sa participati, completati formularul on-line, alegand evenimentul dorit.

Participarea la eveniment este gratuită. Menţionăm că ADRBI nu poate suporta cheltuielile privind deplasarea în Bruxelles.

Se asigura traducere in limbile engleza si romana.
Evenimentul va fi transmis online pe aceasta pagina.


Galerie foto