28 aprilie 2022 - Prezentare REGIO la Webinarul ”Oportunitati de Finanțare pentru Companiile din Domeniul IT&C


Clusterul Smart ALLIANCE a organizat în data de 28 Aprilie 2022 Webinarul ”Oportunitati de Finantare pentru Companiile din Domeniul IT&C”. Acesta s-a desfăşurat online, prin platforma Zoom.

Reprezentanţii Smart Alliance au prezentat activitatea şi misiunea clusterului, oportunități de finanțare pentru companiile din domeniul IT&C, precum şi experienţe ale unor membri ai clusterului în accesarea de fonduri nerambursabile.

Reprezentanţii ADRBI au susţinut o prezentare privind oportunităţile de finanţare REGIO 2021-2027, cu accent pe priorităţile 1 - O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice şi 2 - O regiune digitalizată. S-a subliniat importanţa implicării mediului antreprenorial în elaborarea documentelor programatice şi participarea la consultările publice pentru viitoarele ghiduri ale solicitărilor de proiecte. 

În final companiile au fost invitate să își ofere feedbackul în legătură cu o nouă acţiune aflată în etapă de dezvoltare adresată IMM-urilor ce vizează proiecte în domeniul economiei circulare. Firmele din Bucureşti-Ilfov pot propune o schiță de proiect pentru Programul Operaţional Regional 2021-2027 în această regiune https://www.adrbi.ro/programe-regionale/por-bi-2021-2027/apel-de-idei-de-proiecte-pentru-implementarea-unor-soluții-inovative-de-economie-circulară/.

OIR POSDRU Regiunea Bucuresti Ilfov a prezentat proiectul deruluat în parteneriat cu Smart Alliance, Interreg 40Ready - Consolidarea capacității IMM-urilor de a se angaja în Industria 4.0. 


Galerie foto